De 17e editie van de Coevorder Grachtenloop vindt dit jaar niet plaats op de traditionele laatste zondag van de maand juni, maar op zaterdag 6 november 2021

Het is in juni nog maar de vraag welke mogelijkheden er zijn in verband met het Coronavirus om dan de Grachtenloop te organiseren. Het bestuur heeft daarom besloten de Grachtenloop te verplaatsen naar zaterdag 6 november 2021. Dit natuurlijk alleen als de situatie het dan toelaat. Hierbij is de samenwerking met de Ganzenmarktcommissie en de activiteitencommissie van de Coevorder Handelsvereniging gezocht.

We zijn blij dat we dit jaar het evenement kunnen combineren met de activiteiten rondom de Ganzenmarkt. Een nadere invulling van het programma  volgt binnenkort.

Namens het bestuur wens ik u veel succes in de voorbereidingen, maar bovenal veel plezier en geniet van het (hard-)lopen in deze bijzondere tijden!

Met sportieve groet,

Stichting Grachtenloop Coevorden

Nieuws

Nieuw: 10 km. wandeltocht

Naast een schitterende wandeltocht van 5 km. bestaat dit jaar ook de mogelijkheid om een prachtige route van 10 km. te wandelen. Opgave voor beide wandelroutes kan op de dag zelf vanaf 12.30 uur. Startlocatie is voor het gemeentehuis, Kasteel 1, Coevorden.

Sportief uitje

Daag uw collega’s, vrienden, personeel en/of relaties uit mee te doen aan de Coevorder Grachtenloop! Maak er echt een uitje van met een kop koffie/thee bij de start en na afloop onder het genot van een drankje en hapje met elkaar nagenieten. Aanmelden hiervoor kan middels het sturen van een mail naar info@coevordergrachtenloop.nl