Het bestuur van de Coevorder Grachtenloop heeft besloten de Grachtenloop dit jaar niet door te laten gaan i.v.m het Coronavirus.

De verwachting is dat de genomen overheidsmaatregelen ook eind juni nog haar effect zal hebben. Bovendien kan een evenement als de Grachtenloop alleen doorgaan met de ondersteuning van sponsoren. Het bestuur vindt het niet gepast om in deze periode ondernemers te benaderen voor een eventuele sponsoring.

De geplande clinics zullen logischerwijs ook niet plaatsvinden.

De 17e editie van de Coevorder Grachtenloop vindt nu plaats op zondag 27 juni 2021

Met sportieve groet,

Stichting Grachtenloop Coevorden

Nieuws

Nieuw: 10 km. wandeltocht

Naast een schitterende wandeltocht van 5 km. bestaat dit jaar ook de mogelijkheid om een prachtige route van 10 km. te wandelen. Opgave voor beide wandelroutes kan op de dag zelf vanaf 12.30 uur. Startlocatie is voor het gemeentehuis, Kasteel 1, Coevorden.

Sportief uitje

Daag uw collega’s, vrienden, personeel en/of relaties uit mee te doen aan de Coevorder Grachtenloop! Maak er echt een uitje van met een kop koffie/thee bij de start en na afloop onder het genot van een drankje en hapje met elkaar nagenieten. Aanmelden hiervoor kan middels het sturen van een mail naar info@coevordergrachtenloop.nl