Voorbereidingen in volle gang

We als organisatie zijn druk bezig met de voorbereidingen. De deelnemers van  hardloopclinics op dinsdagavond zijn al een paar weken volop in training. De hardloopclinics op de basisscholen gaan komende tijd ook weer beginnen.

U kunt zich ook al opgeven voor de Grachtenloop. Dit kan op de volgende site:

http://coevordergrachtenloop.nl/inschrijven/

Bambino- en jeugdloop

Als er voor 1 juni ingeschreven wordt bij de bambino- en de jeugdloop wordt er een gratis T-shirt verstrekt. Na 1 juni kan inschrijven natuurlijk nog wel, maar dan is het niet meer mogelijk om in aanmerking te komen voor een gratis shirt. De bambino en de jeugdloop zijn overigens verder gratis.

Recratieve, wedstrijd- en bedrijvenloop

Deelnamekosten voor de overige hardloopwedstrijden zijn € 8,00 per persoon bij voorinschrijving voor zowel de 5 km.  als de 10 km.  Voorinschrijving kan tot en met 26 juni 2019 16:00 uur.

Op de dag zelf kan ook ingeschreven worden voor het gemeentehuis, Kasteel 1, Coevorden. De kosten bedragen dan € 10,00 per persoon.

De genoemde prijzen zijn inclusief de huur van de chip voor de tijdregistratie. Voor de tijdregistratie wordt gebruikgemaakt van het IPICO – systeem.

Wandelen

Wilt u 5 of 10 kilometer wandelen, dan kunt u zich op de dag zelf inschrijven bij de Rabobank-camper, Kasteel 2, Coevorden. Deelnamekosten zijn € 5,00 per persoon.

 

Schrijf u snel in voor dit Coevorder evenement!

Met sportieve groet,

Stichting Grachtenloop Coevorden

 

 

 

Nieuws

Hardloopclinic “Ren je Fit”

In aanloop naar de Grachtenloop toe wordt in samenwerking met Codac, hardloopclinics gegeven voor zowel beginners als gevorderden. Het gezamenlijk trainen start op dinsdagavond 9 april, 19.00 uur, duurt 12 weken en is GRATIS. Naast het trainen kunt u ook gratis deelnemen aan de Grachtenloop en ontvangt u een mooi Grachtenloop T-shirt. Verzamelpunt is de parkeerplaats bij de Parkschool, Poppenharelaan 1-3, Coevorden.

Wilt u hierover eerst geïnformeerd worden, dan bent u van harte welkom op de informatieavond op donderdag 4 april, 20.00 uur bij Fysio- en Trainingscentrum Coevorden, Eendrachtstraat 8, Coevorden.

 

Nieuw: 10 km. wandeltocht

Naast een schitterende wandeltocht van 5 km. bestaat dit jaar ook de mogelijkheid om een prachtige route van 10 km. te wandelen. Opgave voor beide wandelroutes kan op de dag zelf vanaf 12.30 uur. Startlocatie is voor het gemeentehuis, Kasteel 1, Coevorden.

 

Sportief uitje

Daag uw collega’s, vrienden, personeel en/of relaties uit mee te doen aan de Coevorder Grachtenloop! Maak er echt een uitje van met een kop koffie/thee bij de start en na afloop onder het genot van een drankje en hapje met elkaar nagenieten. Aanmelden hiervoor kan middels het sturen van een mail naar info@coevordergrachtenloop.nl