1e Nieuwsbrief Grachtenloop 2019

 

Beste deelnemer, sponsor of vrijwilliger van de Grachtenloop,

Vorig jaar heeft u op de één of ander manier bijgedragen aan het slagen van de Grachtenloop 2018. Het komende jaar willen wij natuurlijk de Grachtenloop weer organiseren en wel op: 30 juni 2019.

 

Wij willen u graag op de hoogte houden over de Grachtenloop 2019. Zoals u van ons gewend bent zijn er bij het hardlopen weer verschillende onderdelen. De bambinoloop, de kinderlopen, de G-loop en de 5 of 10 km.

Het komende jaar zal er ook weer gewandeld kunnen worden. Nu met twee mogelijkheden, de 5 of 10 km.

In aanloop voor de Grachtenloop zullen er ook, in samenwerking met Codac hardloopclinics gegeven worden. Bij Codac is het ook mogelijk om 2x per week te trainen voor het wandelen. Op de website van Codac is hier meer informatie over te vinden. Wederom is er ook weer een samenwerking met Fysiotherapie en Training Coevorden.

Op de website van de Coevorder Grachtenloop http://coevordergrachtenloop.nl/  kunt u de komende tijd meer informatie over dit prachtige evenement vinden.

We hopen u graag opnieuw te begroeten als deelnemer, sponsor of vrijwilliger!

 

Sportieve groet van Stichting Grachtenloop Coevorden

 

Wilt u geen berichten meer ontvangen van de Coevorder Grachtenloop, stuur dan een mail naar: info@coevordergrachtenloop.nl