Inschrijven

Leuk dat je je wilt gaan inschrijven voor de Grachtenloop!

Bambinoloop

Voor deelname aan de Bambino-loop (t/m 5 jaar) hoeft niet ingeschreven te worden. Wil de Bambinoloper graag een gratis T-shirt, dan moet hij / zij vóór 1 juni wel aangemeld worden (zie formulier onder aan deze pagina)! Na die datum is het niet meer mogelijk om in aanmerking te komen voor een gratis T-shirt.

Jeugdloop (t/m 12 jaar)

Deelname aan één van de jeugdlopen is gratis. De jeugd ontvangt een mooi Grachtenloop T-shirt. Om een gratis T-shirt te krijgen, moet vóór 1 juni ingeschreven worden.

Recreatieve, wedstrijd- en bedrijvenloop

U kunt zich aanmelden voor de 5 km. Ter Steege Bouwvastgoed-loop, de 5 km. Ter Steege Bouwvastgoed bedrijvenloop of voor de 10 km. Rabobank-loop.

Inschrijfgeld

Deelnamekosten zijn € 8,00 per persoon bij voorinschrijving voor zowel de 5 km.  als de 10 km.  Voorinschrijving kan tot en met 26 juni 2019 16:00 uur.

Op de dag zelf kan ook ingeschreven worden voor het gemeentehuis, Kasteel 1, Coevorden. De kosten bedragen dan € 10,00 per persoon.

De genoemde prijzen zijn inclusief de huur van de chip voor de tijdregistratie. Voor de tijdregistratie wordt gebruikgemaakt van het IPICO – systeem.

Wandelen

Wilt u 5 of 10 kilometer wandelen, dan kunt u zich op de dag zelf inschrijven bij de Rabobank-camper, Kasteel 2, Coevorden. Deelnamekosten zijn € 5,00 per persoon.

Klik hieronder waarvoor je je wilt gaan inschrijven:

JEUGDLOOP

 

5- OF 10 KILOMETER

 

BEDRIJVENLOOP

 

 

 

 

Aanmelden