Onze GOUDEN hoofdsponsoren

Wij zijn een bouw- en vastgoedbedrijf. Wij bedenken, bouwen, financieren, beheren en onderhouden gebouwen. Als u ons spreekt, vertellen we graag honderduit over duurzaam en energiezuinig bouwen, nieuwe technieken en mooie architectuur… Toch zijn we trotser op iets anders: de manier waarop we ons werk doen. Met respect voor al het moois om ons heen dragen wij heel bewust ons steentje aan de samenleving bij. Door eerlijke keuzes te maken. Met oog voor ieders belang. Opscheppers zijn wij zeker niet.

Wij kunnen bouwen op ruim honderd jaar ervaring en geloven in oprechte relaties. Of u nu eindgebruiker, opdrachtgever of partner bent: we willen dat u zich goed voelt bij ons werk. Op onze website geven we u een indruk van Ter Steege. Wilt u die persoonlijk ervaren? Wij maken graag kennis met u.

www.tsbouwvastgoed.nl

 

 

Laat je zien met ReclameDeal.nl!

Opvallen is belangrijk! Zeker als je wilt dat je doelgroep jouw bedrijf gaat onthouden. Met opvallende reclame van ReclameDeal.nl onderscheid je je van de concurrentie.
Wij leveren een groot assortiment aan reclame producten zoals:

  • Spandoeken (bisonyl, blockout, mesh, vlaggendoek)
  • Aluminium spandoekframes
  • Vlaggen fullcolor geprint
  • Vlaggen zeefdruk
  • Vlaggenmasten aluminium en polyester
  • Stickers fullcolor geprint in groot- en kleinformaat
  • Reclameborden (trespa, alupanel, forex)
  • Rollup banners
  • Aluminium textielframes met dekostof doek

Bij ReclameDeal.nl bestel je online snel, eenvoudig en voordelig een breed assortiment van reclameproducten. Dat scheelt tijd en geld!  Ervaar het bestelgemak van ReclameDeal.nl: uitgebreide productinformatie, direct inzicht in prijzen met online offerteaanvraag, online bestanden aanleveren en online de orderstatus checken.

www.reclamedeal.nl

 

Een aandeel in regio Emmen-Coevorden

Rabobank Emmen-Coevorden is een lokaal en maatschappelijk betrokken bank. Er zijn in Nederland meer dan 50.000 verenigingen en stichtingen waar mensen onder andere samen sporten. Sportverenigingen en sportevenementen vormen samen een groot sociaal netwerk. Als lokale bank zijn we actief in onze omgeving en versterken we de lokale samenleving in sociaaleconomisch en maatschappelijk opzicht. In het werkgebied van Rabobank Emmen-Coevorden bruist het van verenigingen, stichtingen en evenementen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten en evenementen is een van de manieren om onze lokale betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Dáárom supporten wij al jaren de Grachtenloop Coevorden.

 

Samen bereik je immers meer dan alleen! We wensen alle deelnemers aan de Grachtenloop veel succes en plezier.

www.rabobank.nl