Nieuws

Hardloopclinic “Ren je Fit”

In aanloop naar de Grachtenloop toe wordt in samenwerking met Codac, hardloopclinics gegeven voor zowel beginners als gevorderden. Het gezamenlijk trainen start op dinsdagavond 9 april, 19.00 uur, duurt 12 weken en is GRATIS. Naast het trainen kunt u ook gratis deelnemen aan de Grachtenloop en ontvangt u een mooi Grachtenloop T-shirt. Verzamelpunt is de parkeerplaats bij de Parkschool, Poppenharelaan 1-3, Coevorden.

Wilt u hierover eerst geïnformeerd worden, dan bent u van harte welkom op de informatieavond op donderdag 4 april, 20.00 uur bij Fysio- en Trainingscentrum Coevorden, Eendrachtstraat 8, Coevorden.

 

Nieuw: 10 km. wandeltocht

Naast een schitterende wandeltocht van 5 km. bestaat dit jaar ook de mogelijkheid om een prachtige route van 10 km. te wandelen. Opgave voor beide wandelroutes kan op de dag zelf vanaf 12.30 uur. Startlocatie is voor het gemeentehuis, Kasteel 1, Coevorden.

 

Sportief uitje

Daag uw collega’s, vrienden, personeel en/of relaties uit mee te doen aan de Coevorder Grachtenloop! Maak er echt een uitje van met een kop koffie/thee bij de start en na afloop onder het genot van een drankje en hapje met elkaar nagenieten. Aanmelden hiervoor kan middels het sturen van een mail naar info@coevordergrachtenloop.nl